About

 

 

Hi, mijn naam is Lisanne! Op 29 maart 1998 werd ik geboren in Dordrecht. Nu zijn we negentien jaar verder, en studeer ik hoger toeristisch en recreatief onderwijs (HTRO) in Rotterdam. Naast mijn studie heb ik een bijbaantje op de sportschool. Hier sta ik meestal één à twee avonden per week achter de bar.

In de negentien jaren dat ik op deze aardbol ben, heb ik in totaal bijna vier jaar geblogd. Ik heb schrijven altijd leuk gevonden. Van kleins af aan schreef ik verhaaltjes, vaak met tekeningen er bij. Toen ik op de basisschool zat en papa een oude typemachine van de zolder tevoorschijn haalde, kon ik mijn geluk niet op. Ja, daar heb ik ook met plezier wat verhaaltjes op getikt! En nu zijn we hier. Online. Ook nu nog schrijf ik met liefde, maar dan over mijn avonturen en gedachten in plaats van fictieve verhaaltjes.

Voordat ik begon met bloggen op deze website, heb ik nog een andere blog gehad. Die blog ging over mode, maar ik merkte op een gegeven moment dat dat niet meer het onderwerp was waar ik (als enige) over wilde schrijven. Ik ben toen – ook in verband met de drukte van mijn examenjaar – een jaar gestopt met bloggen. Na zo een lange tijd niet te hebben geblogd, begon het toch weer te kriebelen en wilde ik dan ook een nieuwe blog beginnen. Een persoonlijke blog waarop ik kan schrijven over van alles wat ik wil, waarop ik foto’s kan delen die ik heb gemaakt en waarop ik kan publiceren wanneer ik wil. Dat is Honestly Hanne geworden.

Ik heb gekozen voor Honestly Hanne, omdat dit de persoonlijkheid van mijn blog aantoont. Ik schrijf hier namelijk naast over reizen, mode en lifestyle, veel persoonlijke artikelen. Ik kwam op Hanne, omdat mijn zusje mij vroeger zo noemde. Honestly komt van het feit dat ik simpelweg van eerlijkheid houd. Oké, en ik geef toe: Honestly Hanne klinkt ook gewoon leuk. Haha!

Ik wens je veel leesplezier en geniet van je dag! 💕

XOXO,
Lisanne